Bloggande i juletider

Hos Politologerna är den traditionsenliga julkalendern igång – ett inlägg per dag fram till och med julafton. Den 2 december hade jag hand om kalenderns lucka och bloggade om kärleken till svenska data.  Och den 7 december bloggade jag tillsammans med Gissur Erlingsson om att tilltron till den lokala demokratin är jämförelsevis låg i förhållande till hur det ser ut för riksnivån.  Jag kommer att hinna med ytterligare ett blogginlägg på Politologerna innan vi stänger butiken för i år.

Jag har alltså inte helt lagt ned bloggandet. I slutet av november bloggade jag även om opinionsmätarnas problem i USA och här hemma i Sverige. Förhoppningsvis kommer jag att få ur mig blogginlägg även på den här sidan framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.