Möten

I’m so thankful
That we’re strangers when we meet
I’m in clover
For we’re strangers when we meet

Även i dessa elektroniska tider är det svårt att slå det personliga mötet. Och för den som vill kombinera nätets möjligheter med verklighetens möten är Meetup en fantastisk plattform. Där kan du finna likasinnade inom en rad olika områden. Det är bara att gå med i en grupp och sedan anmäla sig till nästa möte. Även om det är en övervikt av grupper inriktade mot datorprogrammering inom olika områden (neo4j, big data, R, etc) finns det även grupper för olika språk, filmintresserade, osv. Och hittar man inte det man söker kan man starta en egen grupp. Själv tänker jag besöka R-gruppen Stockholm R useR:s andra möte i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.