Presidentval 2012

Efter fotbolls-EM och OS återstår årets stora match: Obama vs Romney. Nyligen utsåg Romney Paul Ryan till sin kandidat till posten som vice president. Nedan har jag samlat några länkar till en del intressanta reaktioner:

Nate Silver på 538 klassificerade Ryan som den mest konservativa vice president-kandidaten genom tiderna. Ett påstående som kritiserats av Eric Schickler. Oavsett detta är det ingen tvekan om att Paul Ryan är långt ut på högerkanten i det republikanska partiet.  Harry Jenten på Guardian diskuterar effekterna av sådana nomineringar. Se även kommentarer kring detta av Nate Silver. Kontentan är dock att vi får vänta lite till innan vi kan avgöra effekten av att utse Paul Ryan. Jon Sides på The Monkey Cage skriver intressant om Paul Ryan vs andra tänkbara kandidater.

Och till sist, missa inte Jon Stewarts kommentar kring det hela (som vanligt med en rejäl nypa mediekritik).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.