Fler kartnotiser

Ja, jag ska skriva något mer substantiellt snart, men först några ytterligare kartnotiser:

Sajten Woodcut Maps säljer kartor i trä. Du kan själv välja ett valfritt område från Google Maps och trämaterial så fixar de resten. Jag är dock lite osäker på om de levererar till Sverige, men om man pratar med dem går det säkert att ordna.

Då man befinner sig i Norrbotten, som jag gör för tillfället, förundras man över Golfströmmens inverkan på klimatet. Om man vill se snygg visualisering av olika strömmar har NASA tagit fram just det för perioden juni 2005 till december 2007. Riktigt snyggt, kolla här!

För en överblick över världens IT-mässiga infrastruktur rekommenderas Greg’s Cable Map (bara namnet är fantastiskt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.